fbpx

Regisztrálj programunkra még ma!

  • SlowTime Mini Program (3 modullal)  —  Ft
  • SlowTime – Tudatos Lassítás Program  —  11990 Ft

Számlázási adatok

Vásárlás tartalma

Kurzus
Mennyiség
Ár
Kosár összesen Ft
Vásárlás összesen Ft
  • Bankkártyás fizetés a SimplePay oldalán keresztül, ezzel hozzájárulok, hogy a Slow Products Kft. az OTP Simple számára a tranzakcióhoz szükséges adataimat továbbítsa. Részletekrõl itt és itt olvashatsz.Kérjük, hogy a 'Vásárlás' gomb megnyomása után ne navigálj el az oldalról és ne zárd be a böngésző ablakát, mert az a fizetési folyamat megszakadását eredményezi.

A program résztvevőinek értékelése alapján: 4.7 / 5

Azt gondoltam, elég tudatosan éltem eddig is, de sok kérdés, a meditációk és a cikkek rávilágítottak, hogy van hová lassítanom. Nekem nagyon sokat segített a program!

Ágnes

Szeretek elmerülni benne, úgy érzem, tettem magam felé egy lépést amikor használom. Tetszik, hogy ajándékozható, visszalapozható, nem ígéri, hogy hipp-hopp megváltozik az életünk, hagyja, hogy a puszta tényeket tárjuk fel. Hogy hogyan profitálunk mindebből, az már csak rajtunk múlik. Javaslat: legyen színező, kirakó vagy önismereti teszt, amit akár utazás közben is használhatunk.

Éva

Ami a lassítást illeti nagyobb tudatosságra tanít a program. Ezért tartom nagyon jónak. 🙂

Rita

Rengeteg érdekes és hasznos tartalom, ötlet.

Krisztina

Ingyenessé tettük a SlowTime – Tudatos Lassítás Programunk három modulját. 

Ez a SlowTime Mini.

Gondoskodj magadról a nehéz időkben mindfulness meditációkkal, hálagyakorlatokkal és stressztudatosság-növelő feladatokkal.

Regisztrálj a programba még ma »