Vásárlással kapcsolatos kérdések

  • Hogyan tudom megvásárolni a programot?

A programot a Regisztráció és vásárlás menüpontban tudod megrendelni.

Ehhez szükséges az összes kötelezőnek megjelölt rubrikát kitöltened: személyes adatok, fizetés módja. A rendelésed végösszegét ezután kiszámolja a rendszer. A rendelésedet a “Vásárlás” gombra kattintva tudod véglegesíteni és elküldeni nekünk.

  • Mikortól érvényes a rendelésem?

A rendelésed akkor lép érvénybe, ha a Regisztráció és vásárlás oldalon azt leadtad, és megkaptad a rendelésről szóló visszaigazoló emailt.

Fontos! Előfordul, hogy a visszaigazoló emailek a Spam/ Levélszemét/ Promóció mappába érkeznek. Javasoljuk, hogy ezeket a mappákat is ellenőrizd, miután leadtad a rendelésedet. Ha így alakult, húzd át a levelet a Beérkező levelek közé, így mindig meg fogod kapni az emailjeinket, melyekben a programmal kapcsolatos további tudnivalókról értesülhetsz.

  • Hogyan tudom kifizetni a rendelésemet?

Bankkártyás fizetéssel az OTP-SimplePay rendszerén keresztül:  A felhasználói felületen található Pénztárból átirányításra kerülsz az OTP-SimplePay biztonságos fizetési weboldalára, amelyen keresztül ténylegesen megtörténik a vételár kiegyenlítése.

A bankkártyád adatait a Slow Products Kft. semmilyen módon nem rögzíti, azok nem is jutnak tudomására. Sikeres fizetéskor a pénzintézeti weboldal visszairányít a felhasználói felületre. Az esetlegesen sikertelen teljesítés alkalmával ugyanez történik, és ismételten megkísérelheted a bankkártyád használatát, vagy választhatsz egyéb kiegyenlítési módot.

Csak az alábbi bankkártyákat tudjuk elfogadni:

MasterCard
Maestro
Visa
Visa Electron
American Express

A sikeres fizetésről a visszaigazolást, és a vásárlásról kiállított számlát emailben küldjük. A program felületére ezután azonnal be tudszlépni és el tudod kezdeni a programot.

  • Hogyan tudok kuponkódot beváltani?

Kuponkódot a Regisztráció és Vásárlás oldalon vagy az Add ajándékba oldalon tudsz beváltani.

  • Hová fordulhatok, ha kérdésem van?

Ha bármilyen kérdés vagy probléma merülne fel, írj nekünk az alább található űrlapot használva vagy a slowtime@slowbudapest.com címre, és igyekszünk mihamarabb válaszolni és megoldást találni.

A programon belül, az egyes oldalak alján lehetőséged van kommentben is véleményt hagyni, kérdést feltenni nekünk, illetve a program többi használójának is.

Kérdésed van? Írj nekünk!