Gyakran ismételt kérdések

  • Micsoda tulajdonképpen a Slow Time?

A Slow Time egy olyan, pszichológiai és mindfulness alapokra épülő interaktív online tanfolyam, amely a lassítás gyakran feltett kérdéseire és problémáira segít megadni a választ.

Bővebb információt a részletekről és a Slow Time működéséről A programról menüpont alatt olvashatsz.

  • Van lehetőségem belenézni a programba, mielőtt megveszem?

Van! Fontosnak tartottuk, hogy azok, akik érdeklődnek a program és a lassítás iránt, még a regisztráció előtt láthassák, hogyan működik a Slow Time.

Kattints a Nézz bele ingyen! pontra a Főmenüben! Itt a lassítás témáján keresztül röviden bemutatjuk, mire számíthatsz, ha szeretnél részt venni a programban.

  • Úgy látom, ez egy tanfolyam – vizsgáznom is kell majd belőle?

Bár a Slow Time – Tudatos Lassítás Program anyaga egy online tanfolyami felületen keresztül jut el hozzád, nincsenek benne sem tesztek, sem vizsgakövetelmények. A kérdések, amiket megválaszolsz majd a program során, az önreflexióra biztosítanak lehetőséget – légy bátran őszinte, minden válasz helyes.

  • Hová fordulhatok, ha kérdésem van?

Ha bármilyen kérdés vagy probléma merülne fel, írj nekünk a slowtime@slowbudapest.com címen, és igyekszünk mihamarabb válaszolni és megoldást találni.

  • Hogyan tudom megvásárolni a programot?

A programot a Regisztráció és vásárlás menüpontban tudod megrendelni.

Ehhez szükséges az összes kötelezőnek megjelölt rubrikát kitöltened: személyes adatok, fizetés módja. A rendelésed végösszegét ezután kiszámolja a rendszer. A rendelésedet a “Megrendelés elküldése” gombra kattintva tudod véglegesíteni és elküldeni nekünk.

  • Mikortól érvényes a rendelésem?

A rendelésed akkor lép érvénybe, ha a Regisztráció és vásárlás oldalon azt leadtad, és megkaptad a rendelésről szóló visszaigazoló emailt.

Fontos! Előfordul, hogy a visszaigazoló levelek a Spam/ Levélszemét/ Promóció mappába érkeznek. Javasoljuk, hogy ezeket a mappákat is ellenőrizd le, miután leadtad a rendelésedet. Ha így alakult, húzd át a levelet a Beérkező levelek közé, így mindig meg fogod kapni az emailjeinket, melyekben a programmal kapcsolatos további tudnivalókról értesülhetsz.

  • Hogyan tudom kifizetni a rendelésemet?

1. Banki átutalással: Megrendeléskor egy emailes visszaigazolást küldünk, melyben megtalálod az előreutaláshoz szükséges adatokat. Az előreutalásról számlát sikeres fizetés esetén egy újabb emailes visszaigazolásban kapsz. A program felületére ezután tudsz belépni.

2. Bankkártyás fizetés az OTP-SimplePay rendszerén keresztül: Bankkártyás fizetés választása esetén a felhasználói felületen található Pénztárból átirányításra kerülsz az OTP-SimplePay biztonságos fizetési weboldalára, amelyen keresztül ténylegesen megtörténik a vételár kiegyenlítése.

A bankkártyád adatait a Slow Products Kft. semmilyen módon nem rögzíti, azok nem is jutnak tudomására. Sikeres fizetéskor a pénzintézeti weboldal visszairányít a felhasználói felületre. Az esetlegesen sikertelen teljesítés alkalmával ugyanez történik, és ismételten megkísérelheted a bankkártyád használatát, vagy választhatsz egyéb kiegyenlítési módot.

Csak az alábbi bankkártyákat tudjuk elfogadni:

MasterCard
Maestro
Visa
Visa Electron
American Express

A sikeres fizetésről a visszaigazolást, és a vásárlásról kiállított számlát emailben küldjük. A program felületére ezután tudsz belépni.

  • Hogyan tudom beváltani a kupont, amit kaptam?

Az early bird listára történő feliratkozást követően emailben küldjük ki a kupon kódját, amelyet a Regisztráció és vásárlás oldal tetején tudsz beírni a megfelelő mezőbe. A kuponkód 10%-os kedvezményre jogosít a program megvásárlásakor.

  • A programhoz tartozik egy Facebook csoport – kötelező belépnem?

Természetesen nem. A Slow Time zárt Facebook csoportját kizárólag a program felhasználóinak tartjuk fenn, és azért hoztuk létre, hogy lehetőségetek legyen egymással is kapcsolatba lépni, ötleteket, inspirációt megosztani egymással, illetve hogy jelen legyen a program során egy közvetlenebb kommunikációs csatorna is.

A belépés nem kötelező, ám ha úgy érzed, szívesen csatlakoznál, kérd bátran a felvételedet a csoportba a Slow Budapest Facebook oldalán.

  • Mi történik, ha nem végzek el egy gyakorlatot?

A program során többféle, rövidebb-hosszabb gyakorlattal is találkozhatsz, amelyek a témák mélyebb feldolgozását segítik elő. A mi ajánlásunk az, hogy próbáld a lehetőségekhez mérten mindegyiket elvégezni, de akkor se keseredj el, ha erre történetesen nem volt alkalmad. Ha kimarad egy lépés, bármikor visszatérhetsz hozzá, a témákban való haladásodat ez nem befolyásolja. Mindig lehetőséged van a Később válaszolok opció használatára is: ekkor a program újra felajánlja majd a válaszadás lehetőségét a téma végén.

Kérdésed van? Írj nekünk!